Masih Berdiam Diri Lagi.....

Monday, 16 May 2011 comments: 7
Psstt.....
Ehem-ehem.....
Assalamualaikum kawan-kawan Blogger!!!
Salam Rockers!!!!!

Hah!!! Lame dah aku (dak ipan bahasakan diri aku je la ye :-) hehe.....) tak mencoret apa-apa kat blog aku ni. Hah! Bersawang, lipas ,biawak, gajah pun dah ade menetap dlm blog neh! Eh2...!!!! Babun pun ade gak kat celah ni. Syuh.....!! Haha..... Ok, blog da bersih sekarang. Da boleh start membebel sikit.

Korang tau tak, selama aku menghilang ni kan, aku sebenarnya tengah buat satu reseach. Reseach pasal apa?? Ha..... Ni yang kita tak tau lagi keputusannya ni. Dak Ipan belum berjaya menghabiskan lagi. Insya'allah hujung bulan ni settle la kajian aku tu. 

Apa???? Eh, mesti lah aku storykan kajian apa. Jangan risau. Nanti dah keluar result, kita kongsi cerita ni same-same. Tapi tunggu selesai nanti ye. 

Ok, sekarang masa sudah time, aku terpaksa mengundurkan diri nak sambung semula kajian tersebut. Hahaha..... Kita tunggu dan lihat hasil keputusannya, Insya'Allah..... Salam Rockers semua!!! Jaga diri, Jaga Kesihatan. Bubye.......!!!!!!!

Gaya Seorang Rockers......(lah sangat....)

comments: 7

intanurulfateha :

gambar last tak bole blah! hahaha. love u sayang... :-*

shark :

ahha..
cam terbaek jer kajian ustaz kita nie.

Ana Farhana :

haaaa.....dah tau dahhh apa yg dikajinya.......:P jeng..jeng..jeng..

eykameow :

mana story pasal kajian tu ha? mana? mana??? =P

Puteri Iqa Izyan :

baju dlm bmgr tu mcm org nk pegi kawen je. buleh la kawen cpt ngn sis intan. huhuhu