First Entry (menyibuk)

Friday, 15 April 2011 comments: 18
Salam.

Ini adalah first entry Super K. Eh, kenapa bahasakan diri sendiri Super K? SEBAB? Bukan Dak Ipan yang taip entry neh tetapi gelpren Dak Ipan iaitu.....
Keh keh keh.
So, starting from tomorrow, Super K akan mula berblogging semula. Duluuuuuuuuuuuu Super K ada belog. Lagi awal dari I kot. =.= Tapi belog dia tuh zaman batu punya belog. I baca pun, I gelak gelak. Hihihi. Di sebabkan dia lupa password, dia mintak I create blog baru untuk dia. 

So, mari support dia untuk kembali ber-blog. Mungkin cerita I dengan dia tak sama. Ye lah, cerita pompuan dengan cerita laki mesti lah tak sama. Lagipun, I kan comel plus sedikit jiwang. Muahahaha. Maap ler kalau belog neh macam banyak muka I. Maklum lah, I yang buatkan. (Mesti Super K cakap I neh menyemak jer kan letak gambar sendirik banyak banyak) =.= Tunggu lah Super K edit sendirik ek. :-P

Eh ok lah, nantikan entry pertama dari Super K ek. Yang versi kali ini namanya entry menyibuk. Kui kui kui. Sayang korang semua. Muah! (˘⌣˘)ε˘ )


Sayonaraaaa~

comments: 18

zuk zuhaiza :

buke je link terus gelak..
'rocker beriman' hehe

followed..tunggu first entri dr bro ipan..tehee..

jangan lepas nie asyik sis je yg update sudaaaa..huhu

MiSz SyuRa :

ni bukan blog super k sorg tp blog bersama.. ye dak? hihi

Eyka :

comell gila dua2 ni~ hahaha:) suke..soo sweeettt~ ^^

dark r0se :

hurm, intan ni kelakar la!:P bagus3~ masing3 dah ade belog...all the best super K dan selamat berblogging!:)

zaza :

haha.
lawak la kak intan..
abg ipan support gf sehhh :))

Adeq Saniza :

yeah , nak follow jugak laa belog super k nih . mesti nice cm sis intan nye gak . hehee . ta saba nk tunggu post by super K . =))

emieysandra :

sy mai nak menyibuk jugak ni..leh? haha..amboi2 sis, dh rasmi dulu yep.

Dak Ipan :

@Lysa Yaakob tahniah gak berjaya memasuki ke blog dak ipan.nice ahh!!!

Dak Ipan :

@Eykahehe....intan sorg je comel.dak ipan comel lebih sikit je dari beliau.heee.....