Saya pendatang baru ke alam blogger...

Friday, 15 April 2011 comments: 18
Ehem ehem.......hemm......

Salam rockers all!!!!!!
Salam 1Malaysia,
Salam pengenalan.
Salam perantau,
Salam eh, berapa banyak salam daa.....
Tak lupa juga selamat sejahtera kepada kenalan2 luar negara sewaktu dak ipan di alam pelayaran dulu2.
    
Oh ya, sebelum terlupa, dak ipan di sini ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada jantung hati dak ipan kerana berjaya mempengaruhi dak ipan ke alam blogger neh sekaligus beliau juga lah yg telah berjaya meng'edit blog dak ipan dengan jayanya. Thanks sayang dan love u more.

Ermm......sebenarnya kan dak ipan nervous lagi nak edit edit blog ni. Maklum lah, masih baby lagi dalam bidang ni. Maka oleh itu dak ipan terpaksa mengundur diri untuk entry yang pertama ni. Eh, sebelum terlupa dak ipan nak ucapkan gak terima kasih pada semua yg dengan rela hati ingin menjadi 'followers' dak ipan. 

Thanks all!! 
Nice ah....!! 
Jumpa lagi dan assalamualaikum.....  
;-)

comments: 18

annenyss :

dari baris ke baris , ayat suci gila . hahaha

zuk zuhaiza :

boleh panggil dak ipan je ke..

macam kurang sopan la pulak..hehe

Dak Ipan :

@annenyss baris ke baris ayat gila suci dan dot dot dot....huhu

Dak Ipan :

@zuk zuhaiza boleh je kot????ntah erk???alah,dak ipan je ar....mudah dan berkesan

Dak Ipan :

@Heidi Shafiq alamak!!awak pun lagi la kacak..buerkk.... (lagi la menipu)